bajan

Sve na jednom malom mestu – Banja Ždrelo

banjaBanja Ždrelo, iako malo mesto koje je značajno zbog banjskog turizma, u svojim skromnim smeštajnim kapacitetima ipak nudi bogat i raznovrstan sadržaj, kako za one koji dolaze zbog lečenja, oporavka, tako i za one koji dolaze da se zabave, odmore i priušte sebi nezaboravne trenutke opuštanja.

Banja Ždrelo, iako malo mesto koje je značajno zbog banjskog turizma, u svojim skromnim smeštajnim kapacitetima ipak nudi bogat i raznovrstan sadržaj, kako za one koji dolaze zbog lečenja, oporavka, tako i za one koji dolaze da se zabave, odmore i priušte sebi nezaboravne trenutke opuštanja.

U nevelikom, ali velelepnom i atraktivnom objektu obezbeđen je smeštaj sa 30 kreveta koji se nalaze u 15 elegantno i ukusno uređenih soba. Sve sobe su opremljene svim što može da zatreba, a poseduju kompletan komfor  koji podrazmeva toalet, tuš kabinu sa termomineralnom vodom, klimu, tv-uređaj, dvd, priključak za internet, frižider…

banjak

Sam objekat pored toga raspolaže sadržajima poput fitnes centra koji pored masaže nudi i saunu, parno kupatilo, solarijum, sprave za oblikovanje tela i relaksaciju. Za sve one koji žele privatnost na samom objektu postoji đakuzi, a dostupan je svim gostima, koji pored toga mogu da uživaju u prelepom pogledu na okolinu banje.

sauna

U zimskom periodu poseban doživljaj daje ložište koje se nalazi na centralnom delu restoranu u ovom objektu. U restoranu su u ponudi najraznovrsnija tradicionalna jela, a obezbeđuje mesta za 150 gostiju u zatvorenom delu, kao i dodatnih 100 mesta koji se nalaze na terasi koja je u upoterbi u toku lepog vremena. U okviru ovog broja nalazi se i 50 mesta u banket sali, koja je namenjena za održavanje poslovnih sastanaka, predavanja, raznih seminara, ili nekih proslava, porodičnih slavlja, itd. Ono što je posebna atrakcija jeste pripremanje hrane koje gosti mogu da posmatraju, te mogu da vide kako se pripremaju razna jela, poput pogače, jela ispod sača, sa roštilja, i mnogih drugih. Užitak u hrani upotpunjuju i tradicionalna pića poput rakije i vina, koja su domaći proizvod, pa uz najbolje preporuke svaki gost može da odabere ono što njemu najviše odgovara. Sve to, naravno, uz pomoć ljubaznog i raspoloženog osoblja ovog prijatnog i toplog mesta za hedonizam.

bajan

restoran

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>