kombinezoniii

KOMBINEZONI – MODNI HIT SEZONE

kombinezoniiiOve sezone nezaobilazni modni outfit su kombinezoni od raznih materijala, u raznim dezenima i bojama. Kako su „poharali“ modne piste, tako su nezaobilazni i kada je u pitanju ulična moda.

Ove sezone nezaobilazni modni outfit su kombinezoni od raznih materijala, u raznim dezenima i bojama. Kako su „poharali“ modne piste, tako su nezaobilazni i kada je u pitanju ulična moda.

Kombinezon je transformisan i dizajniran za sve moguće prilike, pa tako mogu da se nađu od poslovnih, opuštenih ljetnih varijanti do sexy ili casual. Kako su i oni namijenjeni za sve prilike, tako ostali detalji treba da upotuni outfit za koji se odlučite. Uz elegantne, poslovne, i one za svečane prilike svakako će se dobro slagati cipele ili sandale sa štiklom. Uz ležernije varijante dozvoljeno je gotovo sve, od rimljanki, japanki, papuča, patika, itd.

komb

Pored toga što su veoma prilagodljivi i praktični, oni odlično prate žensku figuru, a modni dizajneri ovaj put nisu ostali na modnim pistama sa proizvodom namijenjenim samo vitkoj figuri žene modela, nego ovaj modni trend prilagodili svim ženama bez obzira na njihov izgled. Modni stereotopi o punijim ženama i garderobi za njih tako su ove sezone porušeni ostavljajući priliku izbor ženi sa viškom kilograma da bude modno osviještena, samopouzdana i da se dobro osjeća u svojoj koži.

Lepršavi, kvalitetniji materijali svakako će biti dobar izbor ako se sami odlučite da kreirate kombinezon po sopstvenom ukusu, dok pamučni, ili bilo koji drugi materijal za ležerniju varijantu mogu biti dobar izbor. Takođe, kombinezoni u ovoj varijanti mogu biti i kratki, dok se za elegantan izgled preporučuje onaj sa dugim nogavicama.

Birajte od disko ere, birajući onaj najbolji od samog početka, pa malu crnu haljinu iz svog ormara, zamijenite svojim omiljenim kombinezonom, u kojem ćete podjednako dobro izgledati.

kombi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>